שאלות בנושא איסוף שתן ודם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/12/2023 | 14:26 | מאת: א

שלום פרופ בת 52 בגללאוסתופורוזיס אנדוקרינולוגית נתנה לי בדיקות איסוף שתן 24 סידן זרחן ,בנס גונס, קרטנין וקורטיסול כולם בשתן איסןף.בדיקות דם פרולקטין קרטנין lh fsh וסידן. לקחתי תרסיס פליקסונז שמכיל סטרואידים באף בגלל נזלת אלרגית 10 ימים 3 לחיצות ביום.כמה זמן להמתין עד עשיית בדיקות האיסוף שתן והדם הנל?? והאם אסור לי לאכול שומני ומאכלים שמכילים ביוטין לבדיקות??אודה לתשובתך

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים