גיל עצמות גדול מהגיל שלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/12/2023 | 17:18 | מאת: מור

היי .. הבת שלי בת 6 בינואר ושמתי לב שיש לה ריח זיעה חזק ומעט שערות בבית השחי רופא ילדים הפנה אותי לצילום כף היד ( למרות שאמר שריח של זיעה לא קשור להתבגרות מינית מוקדת ) וגילנו שגיל עצמות שלה מתאחם לגיל 8!! עשינו בדיקת דם הואמונים שנה שעברה בספטמבר 2022 ויצא תקין וחסרנו על הבדיקה אחרי בצילום כף היד אוקטובר 2023 ויצא תקין .. היפננו לאנדו להמשך ברור .. האם עליי לדאןג שמה תקבל מחזור מוקדם ??

חושדים בהתבגרות מינית אם לילדה צמחו ניצני שדיים. אם אין ניצני שדיים ויש גיל עצמותצ מתקדם וגדילה מהירהחושדים בבעיה של יותרת הכיליה ואין לזה קשר למחזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים