ילדה בת 12.5 גובה 1.73

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/12/2023 | 21:29 | מאת: אמא מודאגת

הבת שלי בת 12 ושמונה חודשים קיבלה מחזור בגיל 12. היא מאוד גבוהה הכי גבוהה בשכבה וזה מאוד חריג. אני 1.75 ובעלי 1.86. מידת הנעלים שלה 42. היא גם בעודף משקל. האם יש דרך בשלב הזה לעצור את הגדילה שלה? אם כבר מאוחר מידי? היא סובלת ואני מאוד דואגת. התור לאדרקרינולוג בעוד 4 חודשים. האם יש סיכוי שתעצר בגיל הזה?

בלי לדעת גובה ומשקל וגיל עצמות לא ניתן לענות לך. גיל עצמות אומר לאיזה אחוז מהגובה הסופי היא הגיעה ביום הצילום

05/12/2023 | 15:38 | מאת: אמא מודאגת

הילדה בת 12 ושמונה חודשים, גובה 1.73 ומשקל 74. קיבלה מחזור בגיל 12 ומאז גבהה לפחות 7 סמ אולי יותר. לפני 3 חודשים עשו לה צילום שורש כף היד בגלל שבר. האם זה צילום שיכול לתת אינדיקציה להתייעצות פרטית טלפונית מולך?

גדלה לפחות 7 ס"מ זה לא מידע מדוייק עבור ייעוץ. צילום שורש כף יד אינו הצילום המתאים היעוץ פרטי ונעשה בוידאו והרשמה לייעוץ דרך אתר. כדי לקבל את כל הפרטים הנחוצים לייעוץ עלי לקבל את המייל שלך ותקבלי את כל הפרטים הנחוצים לייעוץ ואיך בוחרים את היום ושעת הייעוץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים