דקפפטיל לילדה בת 9 גובה 137

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/09/2023 | 09:18 | מאת: אמא44

שלום רב, בת 9 גובה 137, במעקב אינדו ומטופלת בדקפפטיל 22.5 mg כל 24 שבועות בשל התבגרות מוקדמת שאובחנה בגיל שש. שלוש שנים היא עם הזריקה והחשש שלי, שזה עלול לפגוע לה בפוריות. אשמח לדעת מתי כדאי להפסיק אם הזריקה. גם במחיר של הכנת הילדה לכל נושא המחזור החודשי בלית ברירה. חשוב לציין שביום הזריקה אחרי מספר שעות היא נכנסת להתקף זעם קשה ונרגעת כאילו לא קרה כלום אחרי חצי שעה... מפחיד ביותר תודה רבה וחתימה טובה.

1) בדרך כלל דנים עם ההורים על הפסקת הטיפול בגיל 10.5 . אם יש סיבות אחרות דנים עם האנדוקרינולוג המטפל על משך הטיפול. 2) בכטיםול זה במקרים בודדים יכולים להיות בעיות של מצב רוח- דברי עם האנדוקרינולוג שלך 3) הטיפול לעיכוב התבגרות מוכר לי מ 1972 לא נתקלתי עד היום בדיווח על בעית פוריות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים