דקפפטיל לילד שמזריק גנוטרופין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/09/2023 | 14:31 | מאת: בטי

בני בן 12, מזריק גנוטרופין מזה 4 שנים עם תוצאות מצוינות. גיל עצמות אחרון הראה 13.5 מה שגרם לרופא להמליץ על דקפפטיל. אין לו התבגרות מינית מוקדמת, מבחינת הרופא זה רק כדי לתת עוד בוסט לזריקות. אשמח לחוות דעתך כמה מומלץ השימוש, וכמה מידע יש לכם לגבי המשך ההתפתחות המינית (והפוריות) של מי שהזריקו בילדותם. תודה מראש,

בחלק מהילדים גיל העצמות יכול להתקדם בעת הטיפול בהורמון גדילה. אין שום קשר לפוריות. כאשר ההתבגרות מואצת נוטים להאיט אותה בעזרת הדקאפפטיל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים