צמיחה לגובה נכדי בגיל 14 הגיע לגובה 180 זה מפריע לו מאוד האם אפשרלעצר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/09/2023 | 14:53 | מאת: חנניה

שלום רב נכדי בגיל 14 הגיע לגובה 180 ס/מ האם אפשר לעצור את הגדילה לגובה זה מפריע לו ממש רצוני לציין שאני בגובה 184 ס/מ אודה לכם לתשובה חנניה

לפני שדנים בעצירת הגדילה יש לחשב את תחזית הגובה הסופי שלו. אולי הוא יעצר ממילא בקרוב ואז אין הגיון בחיפוש תרופות מחשבים את תחזית הגובה הסופי בעזרת צילום כף יד לגיל עצמות. פוים עם הצילום לאנדוקרינולוג ילדים והוא יחשב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים