שאלה לגבי ילד בן 13 - תודה מראש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/08/2023 | 16:33 | מאת: דן

שלום רב ד"ר , ילד שלי בן 13 האם קורה שילד עולה בגובה תוך חודשיים יותר מ 10 ס"מ והאם זה קורה בגלל האוכל בחופש הגדול כי הוא היה אוכל מלא ארוחת בוקר צהריים ערב ועשה ספורט ריצות ואופניים לא הוא לא בספורט מקצועי בסביבה.. פתאום מרגישים שהוא גבוהה 1.73 - אני ואמא שלו 178 ו 171 .. איך אתה מנתח את זה ד"ר האם זה בעיה או קורה שילד גובה בגיל הזה ועוצר וכו האם ימשיך לגדול ויכול להגיע ל 2 מטר ?... ותודה רבה

יותר שכיח שעליה כזו תוך חודשיים היא טעות מדידה. לפני שמסיקים מסקנות צריך למדוד שוב בצורה נכונה במרפאה שעוקבת אחריכם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים