האם 105 סוכר בדם לילדה בת 11 נחשב לטרום סכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/08/2023 | 09:26 | מאת: מאיה

ביתי בת 11 עשתה בדיקת דם אחרי צום, והתגלה סוכר בדם 105 ופוטסיום 5.6. חשוב להזכיר שהיא נוטלת תרופה נגד אסטמה כבר שבוע ימים וביום הבדיקה הא לקחה המשאף . האם זה יכול להשפיע על התוצאה ?

מבדיקה אחת לא מסיקים אף פעם מסקנות. חוזרים על בדיקת הסוכר בצום בלי תרופות ולכל היותר מותר לשתות מים צלולים

04/09/2023 | 12:11 | מאת: מאיה

שלום, חזרנו על התרופה אחרי הפסקת התרופה והתקבלו תוצאות גלוקוז 88. אבל המוגלובין מסוכרר 5.7% על מה זה מעיד?

סוכר תקין. לא מעיד על סוכרת כעת בעוד 3 חודשים לחזור בצום על גלוקוז ו A1C אוכל רגיל אבל להמנע ממזון המכיל סוכר רב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים