חוו"ד אנדרוקור 100 מ"ג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/08/2023 | 21:07 | מאת: אני

לפני כשנתיים וחצי התחלתי לקבל זריקות דקפפטיל פעם בחודש עקב דחף מיני מוגבר. אחרי זה לפני יותר מחצי שנה התחלתי לקהל אנדרוקור 100 מ"ג. האם זה לא מסוכן כל כך הרבה זמן? עשיתי בדיקת עצמות ויש ירידה קלה. חוצמזה, זה לא יכול לפגוע לטווח ארוך בתיפקוד המיני?

1( הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם 2) אנדרוקור כטיפול ממושך מדכא את יצור הקורטיזול שהוא הורמון חיוני העוזר לנו להשרד ממחלות קשות. ועוד תופעות קרא לעלון שמצורף לטיפול.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים