טסטוסטרון גבוה בת 13

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/07/2023 | 09:46 | מאת: טסטוסטרון גבוה אצל נערה

אבקש התייחסותך נמצא מדד טסטוסטרון, 1.3 nmol/l אצל בתי כל יתר המדדים בספירת הדם תקינים, לרבות פרולקטין, DEHA-S, TSH קיבלה מחזור בגיל 11 אין שיעור יתר או אקנה שיער מעט דליל - לכן הופנתה לבדיקות דם אלה. אבקש לדעת עד כמה התוצאה חריגה ומדאיגה. תודה רבה

שורה זו: DHEA-S ,?EHI, תקין 4.4 umol/l- לא ברורה חשוב לדעת גם תשובות לבדיקות 17-הידרוקסי-פרוגסטרון וגם אנגרוסטנדיאון הטסטוסטרון מעט גבוה אך יש לדעת גם את ערכי הבדיקות האחרות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים