כתמי לידה שלא נעלמו, בת שלוש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/07/2023 | 11:34 | מאת: אמא

שלום בתי בת שלוש, כשנולדה היה לה כתם לידה נראה לי גדול על העכוז. וחלק מהגב. פס לבן לאורך הבטן באמצע (חוצה הקיבה ולמטה עד לפופק). וכתם לבן קטן באמצע הגב. הבנתי שאין לזה משמעות אך זה לא נעלם האם זה יכול להעיד על מחלה כלשהי? מתי זה אמור להיעלם? במיוחד הקו האנכי שחוצה הבטן (מתחיל בבית החזה ממש באמצ הבטן עד לפופק) מדאיג אותי אשמח לדעה תודה

פני לרופא עור ילדים שיבדוק אותה. יש כתמים כחולים שאין להם חשיבות. לא ניתן לנחש בלי לבדוק. על כן עלייך לפנות למומחה שיראה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים