הורמון גדילה - עצירה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/07/2023 | 11:44 | מאת: ניר

הי. ילד בן 11 מקבל הורמון גדילה נורדיטרופין כבר מספר שנים. בשנה האחרונה לקח לבד וסמכנו עליו שהוא אחראי, עכשיו התברר שבחודש האחרון לא לקח כמעט בכלל.... האם ניתן לחזןר לקחת ? האם צריך לעשות משהו נוסף? תודה מראש

לעולפ לא נותנים לילד\ה שלכםלהיות אחראים על לקיחת תרןפות לבד, לעיתים עד גיל 17. לא בטוח שגם לפני כן לקח תרופה כל יום. אין בעיה להתחיל את התרופה אפילו היום. אבל, מינון התרופה מחושב לפי משקל הילד, פנו לאנדוקראינולוג שלכם לחישוב המינון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים