האם לטפל הורמונלית בבת 12

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/06/2023 | 15:20 | מאת: טלינה

שלום, הבת שלי היתה באחוזון 50 עד גיל 6 ואז החלה לרדת באחוזונים. 35, 30, 28, עכשיו בת 12 באחוזון 21. הרופאה אומרת שגיל עצמות מתאים לגילה מצ"ב הורמונלי תקין לא יודעים למה לא מצליחה לשאר בקצב גדילה תקין. השאלה, האם כדאי לטפל הורמונלית, ואם כן יש בכלל הופעה כשמתיחילים בגיל הזה? תודה

בלי לבצע בדיקות לא מציעים טיפול יש כאלה שהתחלתי טיפול בגיל שבוע ויש כאלה בגיל 14 ויותר ההחלטה היא לפי הבעיה,הבדיקה הגופנית והבדיקות. אם אין לך תשובה מלאה מהרקופאה פני לקבל חוות דעת שניה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים