גובה סופי ועוד שאלות קטנות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/06/2023 | 13:53 | מאת: Alon

בן 14 ו8 חודשים גובה: 1.68, גיל עצמות 13 ו7 חודשים, נפח אשכים 8מל p2, בערך גובה סופי? באיזה נפח אשכים הגדילה היא הכי מהירה? מה זה אומר p2? אני גם מוסיף שעוד לא הגיע גיל גילוח ראשון ורק עכשיו אני מתחיל ליראות הרבה שערות, אבל עדיין זה כלום לגיל שלי, בבית שכי יש כמה שיערות בודדות בכל צד בצבע בהיר רק עכשיו טיפה משחירות ורואים אותם, החודש הם טיפה השחירו, אשמח למענה על השאלות לפי המידע שמסרתי.

תשובות בגוף השאלות 1)בן 14 ו8 חודשים גובה: 1.68, גיל עצמות 13 ו7 חודשים, נפח אשכים 8מל p2, בערך גובה סופי? תשובה: לפי השיטה הנהוגה בארץ, אין דבר כזה גיל עצמות 13 ו7 חודשים 2) באיזה נפח אשכים הגדילה היא הכי מהירה? תשובה: אין התאמה בין נפח אשכים לגדילה הכי מהירה. 3) מה זה אומר p2? תשובה: התבגרות שלב 2 מתוך5 השלבים 4) אני גם מוסיף שעוד לא הגיע גיל גילוח ראשון ורק עכשיו אני מתחיל ליראות הרבה שערות, אבל עדיין זה כלום לגיל שלי, תשובה: אין דבר כזה גיל הגילוח. יש בנים שמתחילים להתגלח בגיל 13 ויש בגיל 22 4) בבית שכי יש כמה שיערות בודדות בכל צד בצבע בהיר רק עכשיו טיפה משחירות ורואים אותם, החודש הם טיפה השחירו,דרגת השעור בבית השחי אינה אומרת דבר לפי נפח האשכים אתה מתבגר לאט והכל אצלך יופיע מאוחר יותר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים