השתנה מרובה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/05/2023 | 10:52 | מאת: לימור

היי האם יש קשר בין גדילה לבין השתנה מרובה אצל ילדה בת 8 שהולכת לשירותים בתדירות גבוהה במשך היום (בלילה מרטיבה לפעמים אם לא מורידים אותה לשירותים פעם אחת באופן יזום) תודה

אין שום קשר לגדילה השתנה מרובה יכולה להיות אם שותים כמות רבה של מים במשך היום. אם יש גם צריבה במתן שתן יש לבדוק אם יש דלקת. אם יש השתנה רבה גם ביום וגם בלילה יש לבדוק אם יש סוכרת או בעיה בריאותית אחרת. ככלל כדאי לפנות לרופא ילדים שיבדוק את המצב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים