גובה והורמון גדילה גיל 20

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/04/2023 | 07:31 | מאת: אין שם

היי פרופסור אני לוחם בצהל שרוצה לדעת האם יש סיכוי שאני אמשיך לגבוה והאם הורמון גדילה יעזור לי בזה אני בן 20 ומרגיש שלא מיציתי את פוטנציאל הגובה שלי אשמח לקבל תשובה מפורטת תודה רבה על העזרה!

בגיל 20 לוחיות הגדילה בעצמות כבר מזמן הפכו לעצם שאינה יכולה לגדול. יש מקרים נדירים מאד שלא גמרו להתבגר. מתבטא בכך שהאשכים לא גדלו לגודל מבוגר. אלה עדיין לא גמרו לגדול. אם זה המקרה הנדיר, רק רופא שבודק אותך יכול לדעת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים