בעבר במעקב גדילה, נוטל פרופסיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/04/2023 | 13:33 | מאת: יוסי

שלום ידוע לי שמדובר בפורום לילדים אך בנערותי הייתי במעקב גדילה במרפאתך ומחזיק את הרישומים האחרונים מהמרפאה. היום אני מתקרב לגיל 40, התחלתי לקחת פרופסיה (פינאסטריד) אני חושש שיש לי תופעת לוואי של ירידה בליבידו ,דרך אגב יתכן וגם קצת לפני לקיחת התרופה. כמו כן יש לי תחושה שנפח האשכים הצטמצם מעט- בזמנו אצלך נמדדו לי נפח של 20מ"ל בכל צד כשלב סופי. אשמח לדעתך האם יש לך המלצה להפנייה לרופא אנדוקרינולוג או כל בירור אחר לבדיקת הורמונים או בדיקה נוספת כדאית? תודה מראש

פנה לבדיקת אנדוקרינולוג. אצל חלק קטן מהמטופלים יכולה להיות השפעה בתחום זה

05/04/2023 | 00:13 | מאת: יוסי

תודה רבה יכול להמליץ בבקשה על אנדוקרינולוג מבוגרים שבקיא במקרה כזה?

כל האנדוקרינולוגים של מבוגרים מכירים את התרופה ואת כל הקשור אליה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים