מחזור בגיל 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/03/2023 | 01:15 | מאת: שירן

שלום רב בת שלי בת 9 ו3 חודשים בכיתה ד' ירד עליה דם לפני שבועיים פעםאחת והיום עוד פעם ירד לה דם זה לא מכיר לתחתונים רק בניגוב. האם זה מחזור או לא? אלו בדיקות לעשות לה?

01/03/2023 | 15:14 | מאת: שירן

שלום בהמשך לשאלה היום גם ירד לה דם בצבע חום כמו בהתחלת מחזור הגובהה שלה 143 מ ומשקלה בסביבות 37 יצא לה חזה כבר משנה שעברה בכיתה ג

פני לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים חובה לבדוק אותה. חובה לקבל נתוני גדילה קודמים ולברר את מצבה ביסודיות. לתת לך רשימת ברור ? מומחה צריך להעריך את המצב

מומחה חייב לבדוק אותה

02/03/2023 | 01:38 | מאת: שירן

אשמח לקבל רשימה, אני אקח אותה בהקדם

לתת לך רשימה כאשר את לא מומחית, לא סביר-פני לאנדוקרינולוג ילדים, חשובה גם הבדיקה הגופנית והוא יתן הוראות ויעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים