איך מוציאים עקומות גדילה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/02/2023 | 04:13 | מאת: רויטל

שלום אם אני רוצה לפנות לייעוץ אצלך ויש לי תיעוד של ביקורים כל 4 חודשים אצל אנדוקרינוולג בשלוש שנים האחרונות זה מספיק? (הדפיסו לי את זה פשוט מהתיק הרפואי - מה שהאנדוקרינוולג כתב). מה עוד צריך? הבנתי מטיפת חלב שיש להם אפשרות להוציא נתוני גדילה. מעבר לזה - בקופת חולים לא הבינו מה אני רוצה. מה זה בדיוק עקומות גדילה?

אינני רוצה עקומות גדילה אני צריך נתוני גדילה מספריים: תאריך מדידה (יום,חודש,שנה) משקל, גובה. אם בביקורים שהדפיסו לך יש משקל וגובה כל ביקור, זה בסדר. אם אין לבקש מאחות או רופא שידפיסו לך את המדידות מהתיק זה פשוט מאד. שלחי לי מייל ל [email protected] ואשלחדף עם הוראות נוספות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים