שאלה בנוגע לנער בן 16 וחצי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/02/2023 | 19:00 | מאת: מיקי

שלום ד"ר האם נער בן 16 וחצי בגובה 1.73 מ' יכול עוד לגבוה וכמה? האם זמן השינה - בלילה או ביום - משפיע על הגדילה או שזה אגדות? והאם אבץ וסידן יכולים לסייע לגדילה?

שאלה: האם נער בן 16 וחצי בגובה 1.73 מ' יכול עוד לגבוה וכמה? תשובה: תלוי בגיל העצמות . בעזרת צילום כף יד לגיל עצמות מחשבים גובה סופי שאלה: האם זמן השינה - בלילה או ביום - משפיע על הגדילה או שזה אגדות? תשובה: אגדה לא מוכחת שאלה: והאם אבץ וסידן יכולים לסייע לגדילה? תשובה: רק אם התזונה גרועה הגורמת לחוסר במרכיבים אלה

21/02/2023 | 22:51 | מאת: מיקי

תודה גדולה לך ד"ר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים