שהחיינו וקיימנו והגענו לרגע נהדר זה של סיום הטיפול בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/02/2023 | 01:37 | מאת: מונה

שלום פרופ' צדיק היקר, בני היום בן 16 ושישה חודשים, טופל בהורמון גדילה מגיל 11, יותר מחמש שנים של הזרקות יומיומיות לפני השינה, ביקור אצל האנדוקרינולוגית כל ארבעה חודשים ובדיקות תקופתיות... היה הילד הנמוך בכיתה. בתחילת הדרך ולאחר הבדיקות הרלוונטיות נאמר לנו שללא הורמון יגיע מקסימום לגובה 1.70 והוערך שההורמון יוסיף לו 5-8 ס"מ לגבוה, תלוי איך יגיב. השבוע נמדד גובהו 1.785, ההורמון ניתן באופן פרטי, אנו לא גרים בארץ והגיע הרגע להודות לך על הפורום הנהדר הזה, שממנו למדנו הרבה, על תשובותיך לשאלותינו במשך השנים (והיו לא מעט...), על העזרה, התמיכה והביטחון שקיבלנו ממך כאן לצד הטיפול שקיבל כאן במעקב. תודה רבה, תבורך.

09/02/2023 | 11:24 | מאת: Tami

היי מונה, אשמח ליצור איתך קשר . אנחנו גם לא מהארץ ואני בהתלבטות בקשר לבן שלי שממש נמוך לגילו. תוכלי לשלוח לי הודעה: [email protected]

כיף לשמוע בברכה פרופ צבי צדיק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים