איבר מין קטן לילד בן 7

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/01/2023 | 10:13 | מאת: יעל

הי לאחר בדיקות הורמונליות מקיפות (שיצאו תקינות) ולאחר בדיקה אצל האנדוקרינולוג הובהר לנו כי למרות שהכול תקין הורמונלית איבר המין קטן ובערך 3 סמ (אחוזון 5%) השאלה שלי היא אם יש מה לעשות מכיוון שאנחנו לא רוצים להשלים עם העובדה שפשוט יש לו איבר קטן וזהו עשינו לו היום זריקה 1 ראשונה של טסטוסטרון האם זה יעזור? באיזו תדירות? תודה

עד ההתבגרות אבר המין גדל 2-3 מילימטר בשנה. עם תחיל ההתבגרות תוך כ2-3 שנים חלה עיקר הגדילה של אבר המין. טיפול בטסטוסטרון אם הפין לכל היותר בגודל 2 ס"מ מקובל עד גיל שנתיים במינון של 25 מיליגרם פעם בחודש ל 3 חודשים. טיפול בגיל 7 שנים לא מוכר לי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים