ירידה באחוזונים משקל וגובה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/01/2023 | 05:51 | מאת: בר

שלום. בני בן 8 חודשים. בשקילה לפני כחודשיים היה אחוזון 79 בגובה ואחוזון 65 במשקל. מאז התחיל גן (כמעט חודשיים) כך שמוציא יותר אנרגיה, הוציא 2 שיניים, ביסס 2 ארוחות מצומקים (פירות בבוקר ומרק בצהריים), החל לזחול וכמובן היה חולה בערך פעם בשבוע בעקבות הכניסה לגן והחשיפה לחיידקים. ברור לי שכל אלה משפיעים על העלייה במשקל ועל הגדילה… יחד עם זאת, אני מודאגת. בשקילה בתחילת החודש עלה 50 גרם ולא גבה כלל (69.5 סמ). היום, עלה 250 גרם ושוקל 8600 וגבה חצי סמ בלבד בכל החודשיים האחרונים (זה אחרי שבגלל טיפול אנטיביוטי לא עשה קקי במשך יופ וחצי וזה גם עשוי להראות 50-100 גרם יותר). כרגע עומד על אחוזון 42 בגובה (ירד מ79) ואחוזןן 50 במשקל (ירד מ65) האם יש לי סיבה לדאוג?💔😞😖

רופא ילדים צריך לבדוק אותו ולחוות דעה. חלק מהתאוריות שהעלית אינן מתאימות לי.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים