בלוטת התריס שמושפעת מהורמוני המחזור והביוץ

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/01/2023 | 00:46 | מאת: לין

אני פונה כי אני מודאגת לגביי וראיתי את האתר שלך 🙏 אני בת 43 אחרי בירור קרדיאלי מקיף מאוד מאוד, בימים שסביב המחזור ובימים שסביב הביוץ קבוע כל חודש כבר שנה וחצנ כמעט שאני סובלת מהפרעות קצב לב ואני עברתי בירור קרדיאלי לכן אני מקשרת את זה להורמונלי בהם בלוטת התריס שלי 6.2 לכיוון תת חריגה קלה אמנם אבל חריגה והיא משום מה יוצאת ככה בימים ההורמונליים בלבד , בימים רגילים הבלוטה יוצאת בטוול הנורמה ,,, האם זה הגיוני ? אציין שההורמוני הבלוטה t3 t4 תמיד יוצאים תקינים בטווח הנורמה , יכול להיות שיש קשר אפילו בחריגה פחות מ 10 על קצב הלב ? כי אני מרגישה פחד אימה כאשר זה קורה , השימוטו אחרון יצא לי 94.... חריגה קצת.... יש מה לעשות לדעתך ? אני בריאה בדרך כלל למעט מה שציינתי כאן, רזה , כולסטרול תקינים כל המדדים. השאלות שלי מה דעתך ? והאם אתה מקבל גם דרך הקופות או דרך ביטוחים ? ואם בכלל יש מה לעשות במקרה שתיארתי .. ממש פירטתי כמה שאפשר 🙏🙏🙏

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים