תופעות לוואי דקפפטיל לילד בן 9 התבגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/01/2023 | 12:33 | מאת: מיכל

שלום רב בני בן ה9 אובחן עם התבגרות מינית מוקדמת, ללא מחלות רקע או הסבר פיזיולוגי להתבגרות. ומקבל דקפפטיל 3.75 כחודשיים, הוא חווה תופעות לוואי של כאבי ראש, חולשה וכאבי בטן. האם ישתקופה של הסתגלות הגוף לדקפפטיל? ואם כן מהי תודה רבה

1) אלה לא תופעות רגילות של טיפול בדקאפפטיל- נוירולוג צריך לבדוק אותו עקב כאבי הראש. 2) בכל בן עם אבחנה של התבגרות מוקדמת מבצעים MRI מוח. האם בצעו לו בדיקה זו? 3) פני בהקדם לאנדוקרינולוג המטפל בכם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים