מלטונין לשינה בילדים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/01/2023 | 21:38 | מאת: שגב י.

היי הבת שלי בת 7.5 מתקשה להירדם בלילה. הולכת לישון בערך בשעה שמונה ולא נרדמת. יורדת מספר פעמים מהמיטה ופשוט לא מצליחה להירדם למרות שאנו משתדלים ליצור עבורה סביבת שינה שקטה בחדר נפרד. הבנתי שישנה אפשרות למתן תוסף תזונה בשם מלטונין למשך תקופה על מנת לסייע לה להירדם. אבל - בחיפוש במחקרים באנגלית ברשת ראיתי שכתוב שלאחר נטילת מלטונין במשך תקופה, ההפסקה בנטילת התוסף עלולה להצית את הליך ההתבגרות. 1. האם זה נכון? 2. מה אתה מציע לעשות על מנת לאפשר לה שינה אופטימלית? 3. כמה שעות ילדה בת 7.5 צריכה לישון עגי לגדול היטב? תודה מראש על זמנך היקר

במקום הראשון כדאי לפנות למעבדת שינה ולהתייעץ איתם . הם יודעים מה כדאי לעשות, אילו תרופות כדאי לקחת ומינון התרופות. את לא יכולה לקבוע מתי ילד\ה נרדמים וכמה זמן הם ממשיכים לישון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים