טיפול אסתטי בתסמונת CAH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/01/2023 | 11:17 | מאת: גל נחום גפן

שלום, קוראים לי גל ואני סטודנטית לפסיכולוגיה ולומדת גם קורס בחקר המוח. במסגרת למידה על התנהגות מינית והורמוני מין למדנו על תסמונת ה-CAH. למדנו שבעבר רופאים המליצו להסיר את הדגדגן המוגדל (הליך הפוגע בהנאה מיחסי מין), אך הטיפול הרווח כיום הוא טיפול אסתטי בגיל מאוחר יותר. רציתי לשאול, האם הטיפול האסתטי גם כן פוגע בהנאה מיחסי המין. תודה רבה

טיפול אסטטי אינו הגדרה מדוייקת. עלייך לשאול מנתח העוסק בתחום. למשל אורולוגיה בשערי צדק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים