גדילה לפי אחוזונים בילדות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/12/2022 | 16:41 | מאת: עומר

שלום דוקטור. לאורך כל הילדות שלי מגיל שנתיים הייתי אחוזון 75. כיום בגיל 18 סיימתי את הגדילה מזמן אבל הגובה 1.74 שזה אחוזון 35. גובה הוריי 1.78 ו1.62 האם פספסתי משהו או שהאחוזון גדילה בילדות לא מנבא לגמרי גדילה בבגרות? תודה.

בהעדר נתונים מעברך לא ניתן לנחש

29/12/2022 | 10:06 | מאת: עומר

איזה נתונים? לא בדקתי אף פעם גיל עצמות.כי גדלתי נורמלי..אבל גם במשקל בלידה הייתח גבוה וגם בתור ילד אמרו לי שאהיה גבוה. התחלתי לגבוה בגיל 11 אולי בדיעבד הגיל עצמות שלי היה שנה קדימה כל הילדות?

מיותר לחפור בכך ללא נתונים מדוייקים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים