תוצאות של הלוטת התריס- עזרה בפענוח!!

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/12/2022 | 18:15 | מאת: אוקסנה

היי בהריוני סבלתי מבלוטת התריס ולקחת יוריטקס עכשיו ילדתי ועשיתי בדיקה של התינוקת החדשה לאחר שבועיים מהלידה וזו התוצאה הבדיקה TSH תוצאה 5.975 mIU/L תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.640 סמן - ערך תקין 5.975 6.270 הערות והסבר שם הבדיקה T3- FREE תוצאה 6.5 pmol/L תוצאה לעומת טווח הנורמה 5.1 סמן - ערך תקין 6.5 8.0 הערות והסבר שם הבדיקה T4- FREE תוצאה 20.8 pmol/L תוצאה לעומת טווח הנורמה

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

27/12/2022 | 17:15 | מאת: אוקסנה

זה התשובה של הילדה שלי

תשובת ה TSH נורמלית. ל T3 אין כל ערך אבחנתי. FT4תקין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים