לגבוה על סמך מידע בסיסי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/12/2022 | 00:23 | מאת: מאמאן

היי, אני נער בן 16 אינני ממש בקיעה בכל נושא הגובה גיל העצמות וכל זה אך אני רוצה לגובה בקצב יותר מהיר ולהיות למעשה יותר גבוה, על כן הייתי רוצה לשאול מספר שאלות בבקשה. 1) איזה דרכים ניתנות בשביל לשיפור משמעותי של הגובה? 2) איזה הורמוני גדילה ללא מירשם וכדומה ניתן וכדי לקחת אשר באמת יעזרו לגבוה בקצב מהיר? 3)מתקשר לשאלה השנייה, איזה תוספי מזון כדי לקחת ללא מרשם וכדומה שבאמת יעזרו לגבוה בקצב מהיר? 4)מה אתה הייתה ממליץ לעשות? 5)מה אני צריך באמת לעשות לפי דעתך כדי להגיע למקסימום גובה שאני יכול גם מבחינות כלליות כמו שינה וגם מבחינות רפואיות כמו בדיקות וכדומה?

תשובות בגוף השאלות 1) איזה דרכים ניתנות בשביל לשיפור משמעותי של הגובה? תשובה: אין שום דרך לשיפור. צריך לחיות חיים רגילים ותזונה מאוזנת. ניתן לפנות ליעוץ דיאטנית בקשר לתזונה 2) איזה הורמוני גדילה ללא מירשם וכדומה ניתן וכדי לקחת אשר באמת יעזרו לגבוה בקצב מהיר? תשובה: אין דבר כזה. אי אפשר לקבל הורמון גדילה ללא מרשם וללא הצדקה 3)מתקשר לשאלה השנייה, איזה תוספי מזון כדי לקחת ללא מרשם וכדומה שבאמת יעזרו לגבוה בקצב מהיר? תשובה יש להתייעץ עם דיאטנית כדי לברר האם יש חוסרים בתזונה שיש להשלים 4)מה אתה הייתה ממליץ לעשות? תשובה: לפנות לבדיקת רופא שיראה את התקדמות קצב הגדילה וההתבגרות 5)מה אני צריך באמת לעשות לפי דעתך כדי להגיע למקסימום גובה שאני יכול גם מבחינות כלליות כמו שינה וגם מבחינות רפואיות כמו בדיקות וכדומה? תשובה: שינה זו אגדה לא מוכחת אם אוכלים רגיל ומאוזן וגרף הגדילה תקין לפי בדיקת הרופא-אין בעיה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים