במענה לשאלת הפרופסור - פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/12/2022 | 10:50 | מאת: כרמית

שלום האנדוקרינולוג אמר לפי צילום כף יד כי גיל העצמות הינו 12.5. נ.ב. מצ"ב שוב תוצאות הבדיקות ששני ערכים מתוכם היו נמוכים: (בוצע ביום החמישי לדימום הווסתי) הערך שהיה נראה נמוך ובלתי תקין היה LH ואלה התוצאות שלו: LH - 3.16 MIU/ML כאשר: (FOLLICULAR PHASE : 1.8 - 12 MIU/ML) (MID-CYCLE : 7.6 - 89 MIU/ML) (LUTEAL PHASE : 0.6 - 14 MIU/ML) (POST MENOPAUSAL : 5 - 62 MIU/ML) גם ESTRADIOL(E2) היה נראה נמוך מעט: ESTRADIOL(E2) 100.37 PMOL/L - כאשר: (FOLLICULAR PHASE : 77 - 922 PMOL/L) (MID-CYCLE : 140 -2383 PMOL/L) (LUTEAL PHASE : 77 -1145 PMOL/L) (POST MENOPAUSAL : <103 PMOL/L) תודה רבה

אינני יכול לענות על שאלות שאאת מחפשת לקבל תשובה מהרופא שלך או להסביר במקומו את מה שהוא עושה לפי כל ספרי האנדוקרינולוגיה: 1) מטרת הטיפול לעיכוב התבגרות היא למנוע שילדה בגיל צעיר תראה כמו בת 16 וחריגה מבנות גילה. בנים מכיתות גבוהות יתיחסו אליה כמתאימה להם. הרגשות והרצונות שלה יכולות להיות כמו ילדה בת 16. 2) עיכוב ההתבגרות אינו יעיל למטרות של גדילה 3) לא מקובל ולא נכון שרופא יסביר את פעולותיו של רופא אחר ואת הסיבות לפעולותיו. רק הרופא הנותן את הטיפול יכול להסביר את עצמו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים