הורמון גדילה לירידה באחוזונים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2022 | 22:25 | מאת: ליאת

בן 12.5 יורד באחזונים, תבחין קלנודין מחסור במלאי, תבחין גלוקגון תקין, שאר הבדיקות תקינות. אבל הוא 1.45, והאחוזונים בירידה(לא מתחת ל5% כרגע). צילום כף יד, שנה פחות מהגיל הביולגי. האם יש אפשרות בכל זאת לקבל הורמון גדילה? 2 אחים בנים גדולים נמוכים ומתעקשים שזה חשוב פסיכולוגית. אחותו קיבלה הורמון גדילה( אבל היתה באחוזון 3%).

זה לא מידע לרופא ולפי מידע זה לא ניתן לענות. אנדוקרינולוג צריך לראות את כל גרף הגובה והמשקל והשינוי באחוזונים, ותשובות גיל עצמות קודמות כדי לענות לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים