בקשר לאסטרוגן ופלטות גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/11/2022 | 11:27 | מאת: ניב

האם אסטרוגן אחראי לסגירת פלטות בגיל 18? כי אני חושב שכדורים פסיכיאטרים מורידים אסטרוגן

25/11/2022 | 12:17 | מאת: ניב

שאלתי הרבה רופאי גדילה ולא הסבירו לי שהפלטות נעולות קשור להתבגרות ואסטרוגן כי אני הייתי חושב שבגיל 23 הפלטה יכולה להיות פתוחה חלקית בגלל גנים אז הכדורים הפסיכיאטרים מדכאים אסטרוגן

אין קשר בין גיל 18 ל"סגירת לוחיות הגדילה" לוחיות הגדילה הופחות לעצם בסיום ההתבגרות שיכולה להיות בבנים שגמרו להתבגר המקדימים גומרים להתבגר בגיל 13 ןהמאחרים בגיל 17. לפי גרף הגדילה ולפי הורמוני ההתבגרות ניתן לדעת מתי נגמרה ההתבגרות.

מחשבותיך אינן מתאימות לעובדות רפואיות. כדורים פסיכיאטריים אינן הגדרה מדוייקת. כמו שתודיע שקנית רהיטים ואינני יודע איזה סוג של רהיטים קנית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים