גיל עצמות - איך קובעים?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/11/2022 | 09:38 | מאת: אפרת

היי יצא לי לראות כאן בפורום שכתבת למישהו שאין גיל עצמות בין 1 ל - 1. זה תמוה לי. אני הולכת לרופא אנדוקרינולוג ילדים שתמיד מעריך את גיל העצמות באופן הבא: למשל - גיל עצמות 8 אחר כך 8+ אחר כך 8.5 אחר כך 9- ורק אחר כך - 9 איך זה יכול להיות?

21/11/2022 | 10:24 | מאת: אפרת

התכוונתי שראיתי שענית למישהו שאין טווח ביניים בין גיל עצמות 12 לבין גיל עצמות 13. סליחה על הטעות בהקלדה.

ציטט לא נכון גיל עצמות קובעים על ידי השוואת תמונת צילום כף היד לתמונות באטלס

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים