כמובן שניקח את הילדה לרופא ילדים לבדיקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/11/2022 | 09:54 | מאת: אבנר

רק רציתי לדעת האם במצב שהילדה (בת 7 שנים) לא מרגישה טוב יש מניעה לבצע בדיקות הידרוקסי 17, LH ו - Androstenedione. האם מצב של חום עלול להשפיע על התוצאות כמו כן, אובחנה לאחרונה עם פי-פאפא ויתכן שתיקח מנה אחת של סטרואידים היום כדי לאושש את האבחנה. האם צריך לחכות בין לקיחת סטרואידים לבין ביצוע בדיקות הידרוקסי 17, LH ו - Androstenedione. אם יש להמתין, כהמ זמן צריך לחכות? תודה

סטרואידים ישבשו את התוצאות תלוי איזה סטרואיד לוקחים ולכמה זמן. תבצע את הבדיקות כאשר היא בריאה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים