פרופיל הורמונלי - המשך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/10/2022 | 07:31 | מאת: לימור

שלום, בדיקות פרופיל הורמונלי לנערה בגלל וסת לא סדירה הבדיקה כוללת: LH FSH TESTOSTERONE PROLACTINE TSH ESTRADIOL (E2) PROGESTERONE השאלה: 1. אם התוצאות מראות על חוסר איזון הורמונלי - האם יש דרכי טיפול? 2. האם דרך הטיפול היא באמצעות כדורים הורמונליים? 3. האם ניתן להתאים טיפול על ידי אנדוקרינוולג או רק על ידי רופאת נשים? (רופאת הנשים מקבלת רק פעם בזמן רב). תודה מראש

זו צורה לא טובה להחלטה על בדיקות ועל הדרך להתייעץ כדי להתייעץ אין מספיק נתונים על הנערה ואין פרטים על הבדיקה הגופנית. עלייך לפנות לאנדוקרינולוג או לרופאת נשים לבדיקה גופנית. בשנתיים הראשונות לאחר המחזור הראשון המחזור יכול להיות לא סדיר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים