ילדה בת 7 - תוצאות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/10/2022 | 19:08 | מאת: איילת

שלום, נשלחנו לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי עקב חשד להנצת שדיים בגיל 7. אשמח לדעת אם התוצאות תקינות: ESTRADIOL (E-2) תוצאה <70 שם הבדיקה 17-OH-PROGESTERONE תוצאה 2.93 nmol/L שם הבדיקה TSH תוצאה 2.679 mIU/L שם הבדיקה T4- FREE תוצאה 17.1 שם הבדיקה LH תוצאה קטן מ 0.17 שם הבדיקה FSH תוצאה 1.60 IU/L שם הבדיקה PROLACTIN תוצאה 327.5 mIU/L שם הבדיקה CORTISOL-BLOOD תוצאה 435 nmol/L תודה רבה מראש!

לא ברור לי מה זה חשד להנצת שדיים. או שיש או שאין הנצת שדיים יכולה להתבטע בבליטת הפטמות או במישוש הרגשת "גולה" מתחת לפטמות. חלק מהבדיקות אינן קשורות לנושא מה שקשור לנושא הם LH FSH ESTRADIOL 17 הידרוקסי פרוגסטרון והם תקינים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים