הפסקה של הזריקות לזמן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/10/2022 | 16:49 | מאת: קותי

יש לי ילד בן אחד עשרה וחצי שמקבל הורמון כבר בערך שלוש שנים, ואני רוצה להפסיק למשך שנה את הטיפול בכדי לראות האם קצב ההתפתחות נשאר זהה, או שיש ירידה בהתפתחות, כדי לדעת האם להמשיך את הטיפול לאחר מכן, אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

1) יש הרבה הורמונים בעולם לא כתבת איזה הורמון על כן קשה לענות לך 2) "ירידה בהתפתחות" מושג שאינו אומר דבר האם התכוונת לגדילה? האם התכוונת להתבגרות. 3) זה רעיון רע כאשר אין לך ניסיון או ידע מה ההתנהגות של הורמון כאשר מפסיקים אותו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים