לגבי בדיקת דם - TSH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/10/2022 | 14:17 | מאת: מרין

בדיקת בלוטת התריס 0.9 ומאגרי הברזל 4.1 , יש לי נשירת שיער + עייפות  מה זה אומר? בבקשה

מצטער, זה לא מידע בוטת התריס 0.9 לא אומר מה בדקו האם בדקו TSH? האם בדקו FT4? ברזל 4.1 לא אומר כלום אינני יודע מה בדקו ומה היחידות

13/10/2022 | 08:19 | מאת: Marin

היי דוקטור, TsH 0.93 הבדיקה - המינימום צריך להיות 10 לי יש FERRITIN-4.7 קריאטינין 0.48 מתחת לנורמה MCV 77.8 Micro 5.5 מעל הנורמה

עליך לבדוק ברזל בדם נקרא IRON

אם FT4 תקין אין לך בעיה בבלוטת התריס Tאם הברזל נמוך,בודקים IRON זה גורם לעייפות בעניין נשירת שער, זו המומחיות של רופא עור

16/10/2022 | 21:36 | מאת: Marin

Iron 39 מה הממלצה שלך בבקשה תודה על ההקשבה

ברזל נמוך דורש טיפול לא ברורה לי תשובת המעבדה שלך לTSH בלי לראות את טופס המעבדה המקורי, קשה להתיחס לתשובות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים