לגבי בני בן ה16 וה4 חודשים .עשה צילום כף יד ואשמח לדעת אם עוד יגבה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/09/2022 | 19:24 | מאת: אתי

ממצאים: צילום כף יד שמאל לגיל העצמות עפ"י אטלס גרויליך ופייל: זכר גיל עצמות מתאים ל- 17 שנים 0 חודשים גיל כרונולוגי 16 שנים 4 חודשים סטיית תקן לגיל 1.15 חודשים נמצא בטווח 5.0 סטיות התקן מהממוצע לסיכום: בטווח הנורמה שוקל 71 קילו וכרגע גובהו 1.73 האם יש מצב שעוד יגבה?

בגיל עצמות 17 שנים בן מגיע בממוצע ל 99% מהגובה הסופי . כך שהוא קרוב מאד לגובה הסופי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים