ערך סוכר גבוה טיפול בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/09/2022 | 21:19 | מאת: שירלי

שלום הבן שלי מטופל כשנה בהורמון גדילה. ביצענו בדיקות דם תקופתיות וערך הסוכר בדם עלה. הגבול הינו עד 100 ובבדיקה 105. לעומת זאת ערך HbA1C נמצא בנורמה 5.3. האם ערך הסוכר שעלה צריך להדאיג?

צריך מעקב אחר רמות הסוכר ו A1C הורמון גדילה מעלה את רמות הסוכר בדם. אם לא חסר לו הורמון גדילה, אנחנו שוקלים את הכדאיות בהמשך טיפול

09/10/2022 | 11:13 | מאת: שירלי

תודה על תשובתך. בתבחין שנעשה לפני כשנה היה חוסר גבולי. 7.3 עדיין שוקלים הפסקת טיפול במצב כזה?

אינני יכול לתת הוראות טיפול לילד שלא בדקתי, אינני מכיר את כל הבדיקות שלו ואת צורת גדילתו- זו אחריות גדולה מידי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים