אי האכלת ילוד שעות רבות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/09/2022 | 08:37 | מאת: נאוה

ילדתי את בני בשבוע 40 במשקל תקין-3,300 ק"ג, ביום השלישי ללידה לא האכלתי אותו במשך שעות רבות - המתנתי שיבכה ומיכוון שלא בכה לא האכלתי(את בני הבכור הנקתי המון והוא כל הזמן בכה אז חשבתי לנקוט בגישה שונה), אחרי שחלפו אולי 18 שעות(!!!)- שלא האכלתי נלחצתי וניסיתי להאכיל-נראה היה מאד ישנוני ובקושי ינק-לקח כמה דקות עד שהצליח לינןק. עכשיו אני מבינה שעשיתי טעות חמורה- האם יתכן והיתה לו נפילת סוכר? האם תיתכן נפילת סוכר ללא סימפוטמים? האם נפילת סוכר עלולה לגרום לפגיעה מוחית? האם מצב כזה עלול לפגוע במ

1) אין סוף לדאגות שהורה יצירתי יכול להמציא. הולכים לרופא ילדים ואם בבדיקתו הכל בסדר לא צריך להמציא דאגות 2) לא ממשיכים מעבר לזמן מסויים לחכות שהתינוק יתחיל לבקות כדי להאכיל-יש לדון עם רופא הילדים שבודק אותו על כך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים