צילום כף יד ילדה בגיל 7

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/08/2022 | 20:04 | מאת: מי

היי אשמח לדעת אם תקין עשיתי מאחר והילדה נמוכה לגילה משאר החברות ובני גילה ואשמח לדעת צילום כף יד שעשיתי לבת שלי להלן התוצאות אשמח לעזרה והכוונה עפ אטלס גרויליך ופייל - נקבה גיל עצמות מתאים לגיל 7 ו 10 חודשים גיל כרונולוגי 7 שנים ו 2 חודשים סטיית תקן לגיל 8.3 חודשים נמצא בטווח 1.0 סטיית התקן מהממוצע אשמח לתשובתכם בנושא תודהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מה שנתת לי זה לא מידע. נמוכה לגילה מחברותיה , זה לא מידע ששולחים לרופא. גיל העצמות רק ב 50% מהילדים מתאים לגיל. הטווח הקיצון בגיל זה הוא 16 חודשים יותר או פחות מהגיל. אם קריאת גיל העצמות נכונה, גיל העצמות הוא בתחום הנורמה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים