תוצאות בדיקת הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/08/2022 | 11:34 | מאת: מיכל

שלום רב, בן 15 עשה בדיקת דם IGF-BINDING.PROT.3 התוצאה יצאה 7820 . מה זה אומר ? תודה .

1) זו לא תוצאת הורמון גדילה זה חלבון שקושר את גורם הגדילה IGF-1 2) תוצאות הורמון גדילה מקבלים לאחר שמבצעים באישפוז יום גרוי הפרשת הורמון גדילה על ידי אחד החומרים: כלונידין, ארגינין, גלוקגון. לאחר מתן החומר כל חצי שעה לוקחים דגימת דם להורמון גדילה דרך מחט שנשארת בוריד במשך 2-36 שעות 3) יותר חשוב לבדוק IGF-1 מה התוצאה שלו? , החומר שאת שואלת עליו הוא פחות חשוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים