גובה ילד בן 14-מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/08/2022 | 09:22 | מאת: מיכל

שלום רב, ילד בן 14 ו-10 חודשים גובה 1.53 מטר משקל 44 . במעקב אנדוקרינולוגיה מגיל 4. לא היה חסר הורומון גדילה ולא מקבל זריקות רק במעקב. צילום כף יד נכון להיום מתאים לגיל 14 . מה דעתך? מה אומר צילום כף היד? האם הוא ממש נמוך? תודה .

באם פענוח צילום גיל העצמות נכון, בגיל עצמות 14, מגיעים ל 92.7% מהגובה הסופי

28/08/2022 | 08:42 | מאת: מיכל

מה זה אומר יגיע ל-92.7% מהגובה הסופי? כמה יכול להיות ? ומה מצבו נכון לעכשיו לפי הפרטים ששלחתי ? תודה שוב .

זה חשבון פשוט שכל אחד יכול לעשות אם הוא הגיע ל 927% מהגובה הסופי תחשבי מה זה 100% ותדעי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים