בעיות גדילה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/08/2022 | 08:53 | מאת: שרית

היי תינוק בן שנה ו9 שוקל 11.5 וגובה 80  האם נמוך הרבה ? איזה בדיקות צריך לבקש?

בצורה זו לא ניתן לעזור מידע הדרוש למתן עזרה הוא: 1) עליתו במשקל במשך השנים. האם הוא יורד באחוזון המשקל . האם עליתו במשקל עקבית? 2) עליתו בגובה במשך השנים. האם יורד באחוזון הגובה. האם עליתו באחוזון עקבית? פני לרופא הילדים שיבדוק את גרפי הגדילה שלו וגם יראה את היחס בין גרף הגדילה לגובה לגרף העליה במשקל. לאחר שבודקים מצב זה, רק אז עוברים לשלב הבא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים