לאיזה גובה צפוייה להגיע?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/08/2022 | 22:39 | מאת: כרמית

בת 11 ו7 חודשים גיל עצמות 12 עדיין לא קיבלה מחזור אני 167 בעלי 178 לאיזה גובה תגיע?

גיל העצמות פירושו לאיזה אחוז מהגובה הסופי הגיע הנבדק\הנבדקת ביום ביצוע הצילום. כלומר אם אין לכם הגובה קרוב ליום ביצוע הצילום, אין לצילום כל ערך. כמובן בלי לדעת מה הגובה בעת ביצוע הצילום, לא ניתן לחשב דבר את גיל העצמות צריך לקבוע אנדוקרינולוג ילדים שבודק את הצילום. אף אנדוקרינולוג ילדים סביר אינו מסתמך על תשובה מודפסת של הצילום , אלא בודק את הצילום בעצמו.

15/08/2022 | 18:31 | מאת: כרמית

ביום ביצוע הצילום הגובה 147 תודה

15/08/2022 | 18:47 | מאת: כרמית

בעת ביצו הצילום גובה 147

בלי לדעת מה גיל העצמות, לא ניתן לחשב גובה סופי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים