בת 10 וקצת קיבלה מחזור

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/07/2022 | 23:36 | מאת: שלי

ביתי בת 10 וקצת לפני שנה התחיל ניצנים של ציצי. בחצי שנה האחרונה התחילו שיער והיא קיבלה מחזור לפני שבועיים. משקל 31 גובה 143. היא גבהה כ 2.5 סמי מלפני חצי שנה. הבנתי שברגע שמקבלים מחזור לא גובהים כל כך הרבה. רציתי לדעת מה האופציות. אנחנו גרים בחול וכאן מערכת הבריאות לא כל כך מתקדמת אז אני צריכה לדעת לאיזה רופא ללכת. קיבלתי אישור לעשות צילום יד. מה השלב הבא איזה עוד בדיקות צריך לעשות. ומה בעצם מחפשיםץ תודה רבה

הופעת מחזור חצי שנה לאחר תחילת התבגרות, היא נדירה. אנדוקרינולוג ילדים חייב לבדוק אותהולבצע בדיקות. לפני בדיקה ובצוע בדיקות, לא מציעים טיפול.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים