הערכת גיל עצמות לתינוקת - המשך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/07/2022 | 01:05 | מאת: אמא

אני פרסמת את תגובתי בדרך הזו, מכיוון שהתגובה שלי כנראה התפספסה. 1. תודה על תשובתך. 2. מדוע לא כדאי לבצע בגיל 1.5 צילום כף יד? רופאת המשפחה הפנתה אותנו. באיזה גיל כדאי להתחיל לעקוב ולטפל? 3. קצת רקע. הילדה נמצאת באחוזון מתחת ל3 בגובה. עד גיל ארבעה חודשים היא הייתה באחוזון 30 ואז חלה ירידה. עשינו בדיקות דם. התוצאות שלא בטווח הנורמה: המוגלובין 10.7 URIC ACID 6.5 AST ׁGOT 52 CREATININE 0.21 יש לציין שהבדיקות נעשו בזמן שהא הייתה חולה. האם אתה ממליץ לחזור על הבדיקות? אחותה הגדולה מעט מעל הממוצע בגובה. תודה מראש

כבר כתבתי תשובה. רק אחרי קבלת המידע המבוקש, נדון על גיל העצמות.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים