סטרואידים אנאבוליים עובר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/05/2022 | 07:52 | מאת: שיראל

שלום רב ד״ר אני נמצאת כרגע בהריון לאחר שימוש במניעה כי בעלי צורך סטרואידים אנאבוליים בהזרקות למטרת פיתוח גוף רציתי לשאול מה ההשפעות של זה על הזרע עצמו רוב המידע מדבר על השפעה של ירידה באונות וחוסר פריון אבל לא מדברים על מה קורה כשהזרע כן מפרה למרות זאת ומה ההשפעות על העובר רציתי לשאול האם יש חשש שיוולד ילד עם מגבלות מסוימות כתוצאה מזרע כזה? האם זה משפיע על טיב הזרע מהבחינה הזאת? ובכלל לאיזה דוקטור ניגשים בעניין הזה לא בטוחה שזה קשור לתחום ההתמחות הזה אשמח למענה

מצטער הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים זה לא הפורום המתאים לשאלות אלה עליך לפנות לייעוץ במרפאת נשים העוסקת בפריון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים